HSB:s Bostadsrättsförening Godheten i Malmö

Skåne län

Information

HSB:s Bostadsrättsförening Godheten i Malmö är en verksamhet som finns i Malmö. I HSB:s Bostadsrättsförening Godheten i Malmö finns det lite olika personer som är förknippade och det är Curic, Nedzad som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Jörg Gerhard som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Björn Erik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Mile, Börje Elis Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Thylén, Ewa Maria Linnéa som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Mattias Anders som är född 1984 och har titeln SuppleantLarsen, Börje Emil som är född 1938 och har titeln Suppleant, Vulicevic, Nadja Beata som är född 1972 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med HSB:s Bostadsrättsförening Godheten i Malmö så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HSB:s Bostadsrättsförening Godheten i Malmö på telefon .

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder för permanent boende och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Vidare har föreningen till ändamål att främja studie- och fritidsverksamhet inom föreningen samt för att stärka gemenskapen och tillgodose gemensamma intressen och behov, främja serviceverksamhet med anknytning till boendet.

Idag är HSB:s Bostadsrättsförening Godheten i Malmö av bolagstypen Bostadsrättsförening.

HSB:s Bostadsrättsförening Godheten i Malmö är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HSB:s Bostadsrättsförening Godheten i Malmö innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HSB:s Bostadsrättsförening Godheten i Malmö är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HSB:s Bostadsrättsförening Godheten i Malmö så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Curic, Nedzad -Jönsson, Jörg Gerhard -Larsen, Börje Emil -Thylén, Ewa Maria Linnéa

HSB:s Bostadsrättsförening Godheten i Malmö har 746000-6013 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.