Byggnadsföreningen Limhams Folkets Hus o Park u p a

Skåne län

Information

Att i föreningens fastighet mot betalning tillhandahålla samlingslokaler, lokaler för bibliotek, expeditioner och dylikt, driva park- och restaurationsrörelse och annan ekonomisk verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggnadsföreningen Limhams Folkets Hus o Park u p a vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Malmö så är Byggnadsföreningen Limhams Folkets Hus o Park u p a en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1899-07-20 så skapades Byggnadsföreningen Limhams Folkets Hus o Park u p a och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Byggnadsföreningen Limhams Folkets Hus o Park u p a är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

746000-2822 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Byggnadsföreningen Limhams Folkets Hus o Park u p a och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsföreningen Limhams Folkets Hus o Park u p a så går det att nå dem via telefon på 040-155270 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Lars-Erik Hernvall och Birgitta Bengtsson, i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggnadsföreningen Limhams Folkets Hus o Park u p a är Bengtsson, Gun Aina Birgitta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Anders Michael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Gull-Britt Irene som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hernvall, Lars Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Herbert Preben som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Åke Alvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotStrömdahl, Nils Inge som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Agneta Maria Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Kryhl, Sten Göran som är född 1954 och har titeln Suppleant.