Bostadsrättsföreningen Nilshög

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bostadsrättsföreningen Nilshög. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Nilshög tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Nilshög är ej momsregistretat och har organisationsnummer 746000-2632.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-493550 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Nilshög på följande adress Rudhögsg. 18, 212 31, Malmö.

Bostadsrättsföreningen Nilshög är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Nilshög så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Johansson, Curt Sixten som är född 1957 och har titeln Suppleant . Rothén, Lennart som är född 1935 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.