Bostadsföreningen Åsa utan personlig ansvarighet

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas andelsrätt. Medlem som innehar andelsrätt kallas andelshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsföreningen Åsa utan personlig ansvarighet vars verksamheterstyp är Bostadsförening.

I Malmö så är Bostadsföreningen Åsa utan personlig ansvarighet en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1926-03-31 så skapades Bostadsföreningen Åsa utan personlig ansvarighet och verksamheten är har ej F-skattsedel.

746000-1907 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Bostadsföreningen Åsa utan personlig ansvarighet och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsföreningen Åsa utan personlig ansvarighet så går det att nå dem via telefon på 040-912001 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsföreningen Åsa utan personlig ansvarighet är Gassner, Lina Madeleine som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Malin Sofia som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, König, Max Christian som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Christina Louise som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Toresson, Peter Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Alinder, Karin Magdalena som är född 1976 och har titeln SuppleantKlang, Olle Gustaf Alfred som är född 1978 och har titeln Suppleant, Semey, Ian Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant, .