Bostadsföreningen Paula u p a

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bostadsföreningen Paula u p a. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Bostadsförening. Bostadsföreningen Paula u p a tillhör bolagstypen "Bostadsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bostadsföreningen Paula u p a är momsregistrerat sedan2003-01-23 och har organisationsnummer 746000-1808.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-323172 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsföreningen Paula u p a på följande adress Föreningsg. 61, 211 52, Malmö.

Bostadsföreningen Paula u p a är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsföreningen Paula u p a så sitter följande personer i styrelsen: , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medelmmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter åt medlemmarna till utnyttjande utan begränsning i tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas andelsrätt. Medlem som innehar andelsrätt kallas andelshavare.