Bostadsrättsföreningen Fyndet

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bostadsrättsföreningen Fyndet. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Fyndet tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Fyndet är ej momsregistretat och har organisationsnummer 746000-1691.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Fyndet på följande adress Listerg. 1, 214 36, Malmö.

Bostadsrättsföreningen Fyndet är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Fyndet så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Ejlertsson, Ann-Marie Genevieve som är född 1978 och har titeln Suppleant . Frej, Bengt John Joachim Waldemar som är född 1985 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och andra lägenheter lokaler åt medlemmarna till utnyttjande utan begränsning i tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.