Bostadsrättsföreningen Hemmet

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Hemmet är ett bolag som finns i Malmö. I Bostadsrättsföreningen Hemmet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eliasson, Karl Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmér, Åsa Elisabet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Stedt, Johan Daniel som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Einar Ivar Viktor som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Hans Göran som är född 1951 och har titeln Suppleant, Holm, Karin Annika Mari som är född 1967 och har titeln SuppleantLjungh, Anne Ida Catherine som är född 1985 och har titeln Suppleant, Sarlén, Åsa som är född 1976 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Hemmet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Hemmet på telefon 070-5599555.

Att i fastigheten nr 6 i kvarteret 15 Paula i Malmö åt medlemmarna upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Hemmet av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Hemmet är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Hemmet innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Hemmet är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Hemmet så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Hemmet har 746000-1451 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.