Bostadsföreningen Knutsgården u p a

Skåne län

Information

Bostadsförening finns det flera av i Malmö och Bostadsföreningen Knutsgården u p a är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bostadsföreningen Knutsgården u p a är ett av dem. Statusen för Bostadsföreningen Knutsgården u p a är att Bolaget är aktivt.

Bostadsföreningen Knutsgården u p a är ett Bostadsförening och skapades 1927-09-15. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Bostadsföreningen Knutsgården u p a ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningens ändamål skall vara att förvalta fastigheten på tomt 13, del av kvarteret nr 15 Andréelund i Malmö stad, samt att bedriva annan därmed sammanhängande ekonomisk verksamhet. Föreningens mål skall vara att företrädesvis till föreningens medlemmar upplåta trivsamma lägenheter till nyttjande med tryggad besiktningsrätt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsföreningen Knutsgården u p a inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsföreningen Knutsgården u p a och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Bostadsföreningen Knutsgården u p a så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-323170.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsföreningen Knutsgården u p a är Fornander, Karl Johan som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Graffner, Per Mikael Lennart som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Emma som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lena Kristina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Östergren, Jenny Aino Elisabeth som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Joel Magnus som är född 1980 och har titeln SuppleantGustafsson, Lina Josefina som är född 1978 och har titeln Suppleant, .

Bostadsföreningen Knutsgården u p a har 746000-1428 som sitt organisationsnummer.