Bostadsföreningen Christinelund u p a

Skåne län

Information

Bostadsföreningen Christinelund u p a är en verksamhet som finns i Malmö. I Bostadsföreningen Christinelund u p a finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Heidi som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Mosesson, Max Jakob Gustav som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Österberg, Hans som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hartvig, Jessica Birgitta som är född 1975 och har titeln Suppleant, Torssell, Carl Richard som är född 1978 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsföreningen Christinelund u p a så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsföreningen Christinelund u p a på telefon .

Föreningens ändamål skall vara att förvalta fastigheten Ulla:9 av egendomen Christinelund i Malmö stad, samt att idka annan därmed sammanhängande ekonomisk verksamhet. Föreningens ändamål skall vara att företrädesvis till föreningens medlemmar bereda väl- ordnade och trivsamma bostäder med tryggad besittningsrätt.

Idag är Bostadsföreningen Christinelund u p a av bolagstypen Bostadsförening.

Bostadsföreningen Christinelund u p a är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsföreningen Christinelund u p a innehar ej F-skattsedel och Bostadsföreningen Christinelund u p a är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsföreningen Christinelund u p a så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsföreningen Christinelund u p a har 746000-1063 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.