Bostadsrättsföreningen Lister

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och andra lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Upplåtelse kan även omfatta mark som ligger i anslutning till ett hus, om marken skall nyttjas tillsammans med huset eller del av huset.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Lister vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Malmö så är Bostadsrättsföreningen Lister ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1944-12-30 så skapades Bostadsrättsföreningen Lister och företaget är har ej F-skattsedel.

746000-1014 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Lister och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Lister så går det att nå dem via telefon på 040-323173 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Lister är Cederquist, Nina Therese som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Engdahl, Oskar Håkan som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Milotti, Stefan Livio som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Stephansson, Anna Fia Elin som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Assarsson, Nils Karl Patrik som är född 1981 och har titeln Suppleant, Lindh, Andreas Bo som är född 1980 och har titeln Suppleant.