Bostadsföreningen Andréegården utan personlig ansvarighet

Skåne län

Information

Bostadsföreningen Andréegården utan personlig ansvarighet är ett bolag som finns i Malmö. I Bostadsföreningen Andréegården utan personlig ansvarighet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Liedberg, Carl Jakob som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Marko-Varga, György som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Pehrsson, Karin Sofia som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sassola, Kerstin Margaretha som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anneli Cecilia som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Alsborn, John Nils-Olof som är född 1948 och har titeln SuppleantHedström, Johan Lennart Verner som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lundell, Dick Gustav som är född 1945 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsföreningen Andréegården utan personlig ansvarighet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsföreningen Andréegården utan personlig ansvarighet på telefon 040-124415.

Att efter förvärvande av Hyresgästernas Sparkasse- och Byggnads- förening i Malmö u.p.a. tillhöriga fastigheter inom Malmö stad, förvalta nämnda fastigheter samt tillhandahålla lägenheter åt vissa av sina medlemmar.

Idag är Bostadsföreningen Andréegården utan personlig ansvarighet av bolagstypen Bostadsförening.

Bostadsföreningen Andréegården utan personlig ansvarighet är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsföreningen Andréegården utan personlig ansvarighet innehar ej F-skattsedel och Bostadsföreningen Andréegården utan personlig ansvarighet är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsföreningen Andréegården utan personlig ansvarighet så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Liedberg, Carl Jakob -Pehrsson, Karin Sofia -Sassola, Kerstin Margaretha

Bostadsföreningen Andréegården utan personlig ansvarighet har 746000-0982 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.