Design: Annika Carlsson

Skåne län

Information

Design: Annika Carlsson är ett företag som finns i Malmö. I Design: Annika Carlsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Annika Maria som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Design: Annika Carlsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Design: Annika Carlsson på telefon 040-290605.

Industridesign, grafisk formgivning och illustration. Företaget kommer att erbjuda industridesigntjänster åt företag från skissidé till färdig produkt. Formge och ta fram grafiskt material som foldrar, broschyrer, logotyper och därmed förenlig verksamhet. Verksamheten kommer också innefatta försäjning av illustrationer och bilder.

Idag är Design: Annika Carlsson av bolagstypen Enskild firma.

Design: Annika Carlsson är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Design: Annika Carlsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-07 och Design: Annika Carlsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Design: Annika Carlsson så är det följande:

Design: Annika Carlsson har 741118-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.