Wachenfeldt Music

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Wachenfeldt Music är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Wachenfeldt Music är ett av dem. Statusen för Wachenfeldt Music är att Bolaget är aktivt.

Wachenfeldt Music är ett Enskild firma och skapades 2001-03-30. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Wachenfeldt Music ska trivas.

Wachenfeldt Music är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Pedagogisk musikverksamhet, konsertverksamhet, utveckling och underhåll av musikrelaterade webbplatser, konsultverksamhet inom musik, webbdesign och datorkunskap, efterbearbetning av bild, musikproduktion, ljudstudioverksamhet, inköp, uthyrning samt försäljning av musikinstrument, datorutrustning samt övrig konstnärlig utrustning. Utveckling av dataprogram.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wachenfeldt Music är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13.

Idag är Wachenfeldt Music och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Wachenfeldt Music så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-123489.

.

De som är på något sätt har med Wachenfeldt Music är von Wachenfeldt, Frederik Gustav S som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Wachenfeldt Music har 741014-XXXX som sitt organisationsnummer.