Your Wellness Coach In Malmö

Skåne län

Information

740910-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Your Wellness Coach In Malmö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Your Wellness Coach In Malmö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Your Wellness Coach In Malmö finns i.

Your Wellness Coach In Malmö har varit registrerat sedan 2007-03-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Your Wellness Coach In Malmö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-11.

Your Wellness Coach In Malmö är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Your Wellness Coach In Malmö är följande:

Vill ni komma i kontakt med Your Wellness Coach In Malmö så kan ni göra det på telefon genom 073-3125678 eller genom brev på följande adress:

Privat kostrådgivning

Det finns olika personer som har en koppling med Your Wellness Coach In Malmö och det är Böttern, Sofie Marie som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,