Concept Living By Linda Leck

Skåne län

Information

740129-XXXX är organisationsnummer för företaget Concept Living By Linda Leck. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Concept Living By Linda Leck är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Concept Living By Linda Leck finns i.

Concept Living By Linda Leck har varit registrerat sedan 2005-09-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Concept Living By Linda Leck så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-08.

Concept Living By Linda Leck är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Concept Living By Linda Leck är följande:

Vill ni komma i kontakt med Concept Living By Linda Leck så kan ni göra det på telefon genom 040-126910 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom homestaging och inredning av bostäder och offentliga miljöer. Frilansstylist av mode, heminredning och blommor, redaktionellt mot press och företagskataloger.

Det finns olika personer som har en koppling med Concept Living By Linda Leck och det är Leck, Linda Kristina som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,