AUDIODREAMS

Skåne län

Information

740128-XXXX är organisationsnummer för verksamheten AUDIODREAMS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AUDIODREAMS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som AUDIODREAMS finns i.

AUDIODREAMS har varit registrerat sedan 1998-11-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AUDIODREAMS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

AUDIODREAMS är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för AUDIODREAMS är följande:

Vill ni komma i kontakt med AUDIODREAMS så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Inspelning och redigering av musik. Arbeta som ljudtekniker vid konserter och dylika arrangemang. Försäljning av musiktillbehör och musikinstrument, med inriktning inom dataområdet. Produktion av musik såsom låtar, jinglar till radio och tv.

Det finns olika personer som har en koppling med AUDIODREAMS och det är Jönsson, Karl Martin som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,