Solstrimma Kulturproduktion

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Solstrimma Kulturproduktion är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Solstrimma Kulturproduktion är ett av dem. Statusen för Solstrimma Kulturproduktion är att Bolaget är aktivt.

Solstrimma Kulturproduktion är ett Enskild firma och skapades 2008-08-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Solstrimma Kulturproduktion ska trivas.

Solstrimma Kulturproduktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-08-28. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frilansjournalistik och yogaundervisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Solstrimma Kulturproduktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-09-04.

Idag är Solstrimma Kulturproduktion och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Solstrimma Kulturproduktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9649433.

.

De som är på något sätt har med Solstrimma Kulturproduktion är Sällström Randsalu, Lottie C B E som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Solstrimma Kulturproduktion har 731203-XXXX som sitt organisationsnummer.