Stefan Rennerbergs trafikutbildning

Skåne län

Information

730906-XXXX är organisationsnummer för företaget Stefan Rennerbergs trafikutbildning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stefan Rennerbergs trafikutbildning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Stefan Rennerbergs trafikutbildning finns i.

Stefan Rennerbergs trafikutbildning har varit registrerat sedan 2002-12-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stefan Rennerbergs trafikutbildning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-27.

Stefan Rennerbergs trafikutbildning är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Stefan Rennerbergs trafikutbildning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stefan Rennerbergs trafikutbildning så kan ni göra det på telefon genom 070-2608871 eller genom brev på följande adress:

Trafiklärare.

Det finns olika personer som har en koppling med Stefan Rennerbergs trafikutbildning och det är Rennerberg, Stefan Markus som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,