Vasstaktäckning & Renovering Lorant Toth

Skåne län

Information

730723-XXXX är organisationsnummer för bolaget Vasstaktäckning & Renovering Lorant Toth. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vasstaktäckning & Renovering Lorant Toth är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Vasstaktäckning & Renovering Lorant Toth finns i.

Vasstaktäckning & Renovering Lorant Toth har varit registrerat sedan 2007-07-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vasstaktäckning & Renovering Lorant Toth så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Vasstaktäckning & Renovering Lorant Toth är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Vasstaktäckning & Renovering Lorant Toth är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vasstaktäckning & Renovering Lorant Toth så kan ni göra det på telefon genom 073-7286931 eller genom brev på följande adress:

Vasstaktäckning och renovering därav.

Det finns olika personer som har en koppling med Vasstaktäckning & Renovering Lorant Toth och det är Toth, Lorant som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,