Helsingborg Com International

Skåne län

Information

730613-XXXX är organisationsnummer för företaget Helsingborg Com International. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Helsingborg Com International är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Helsingborg Com International finns i.

Helsingborg Com International har varit registrerat sedan 1999-10-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Helsingborg Com International så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Helsingborg Com International är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Helsingborg Com International är följande:

Vill ni komma i kontakt med Helsingborg Com International så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Marknadsföring av konsulttjänster via internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Helsingborg Com International och det är Almö, Linda Elisabeth som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,