Fotograf Roger Nilsson

Skåne län

Information

730226-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fotograf Roger Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotograf Roger Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Fotograf Roger Nilsson finns i.

Fotograf Roger Nilsson har varit registrerat sedan 1997-06-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotograf Roger Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fotograf Roger Nilsson är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Fotograf Roger Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Roger Nilsson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Fotograf.

Det finns olika personer som har en koppling med Fotograf Roger Nilsson och det är Nilsson, Lars Roger som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,