Bitwise

Skåne län

Information

730220-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bitwise. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bitwise är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Bitwise finns i.

Bitwise har varit registrerat sedan 1999-02-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bitwise så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bitwise är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Bitwise är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bitwise så kan ni göra det på telefon genom 070-5354102 eller genom brev på följande adress:

Formgivning, konsultering och produktion inom områdena: multimedia (video, grafik, ljud och animationer på till exempel internet, DVD och CD-Rom), internet (hemsidor, intranät), databaser, programmering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bitwise och det är Pröjts, Lars Fredrik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,