Pistis kommunikation

Skåne län

Information

721104-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Pistis kommunikation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pistis kommunikation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Pistis kommunikation finns i.

Pistis kommunikation har varit registrerat sedan 2005-10-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pistis kommunikation så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-18.

Pistis kommunikation är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Pistis kommunikation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pistis kommunikation så kan ni göra det på telefon genom 040-235331 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom kommunikation i tal och skrift, PR, skrivande, utbildning inom ovan nämnda områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Pistis kommunikation och det är Alm, Nils Olof Magnus som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,