Bostadsrättsföreningen Villanden

Skåne län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Villanden vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Malmö så är Bostadsrättsföreningen Villanden en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1988-10-20 så skapades Bostadsrättsföreningen Villanden och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716438-9095 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Villanden och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Villanden så går det att nå dem via telefon på 040-6226770 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Christén, Mona Annika Kristina -Nilsson, Boel Eva Marie -Tengberg, Thomas Håkan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Villanden är Christén, Mona Annika Kristina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Kurt Timmermann som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Boel Eva Marie som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Mats Ola Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundén, Margita Eva Astrid som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Tengberg, Thomas Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotaf Winklerfelt, Frederica Charlotte som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Patrik Bertil Henrio som är född 1963 och har titeln Suppleant, Tall, Åsa Ulrika som är född 1977 och har titeln SuppleantKarlsson, Yngve Lennart som är född 1932 och har titeln Revisor.