Föräldrakooperativet Daggmasken ekonomisk förening

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en föräldrakooperativ förskola för medlemmarnas barn.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrakooperativet Daggmasken ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Malmö så är Föräldrakooperativet Daggmasken ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1988-04-21 så skapades Föräldrakooperativet Daggmasken ekonomisk förening och bolaget är har ej F-skattsedel.

716438-8394 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Föräldrakooperativet Daggmasken ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Daggmasken ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 040-89832 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Frid, Sara Ulrika -Kollmann, Andrea Mariann

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrakooperativet Daggmasken ekonomisk förening är Bennheden, Daniel Ola som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Ann-Sophie Kristina som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Britt Angelica som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Fribyter, Joakim Ingemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Frid, Sara Ulrika som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Glad, Hanna som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamotHussein, Salahaddin som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Kollmann, Andrea Mariann som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lecomte, Isabelle Johanna Natalie som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotWessman, Anna Karin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotFransson, Jonna Malin Katrine som är född 1979 och har titeln SuppleantLing, Charlotte Anita som är född 1969 och har titeln Suppleant.