Bostadsrättsföreningen Karl-Gustav

Skåne län

Information

716438-6000 är organisationsnummer för bolaget Bostadsrättsföreningen Karl-Gustav. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Karl-Gustav är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Malmö som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Karl-Gustav finns i.

Bostadsrättsföreningen Karl-Gustav har varit registrerat sedan 1988-03-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Karl-Gustav så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-17.

Bostadsrättsföreningen Karl-Gustav är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Karl-Gustav är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Mörée, Nils Petter -Mårtensson, Karl Magnus -Ronander, Eric

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Karl-Gustav så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
St. Nyg. 53, 211 37, Malmö

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Karl-Gustav och det är Hellström Reimer, Anna Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ketelsen, Kim Ingwer Haaber som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Mörée, Nils Petter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Karl Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ronander, Eric som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Rebekka Annika Jeanette som är född 1969 och har titeln SuppleantNilsson, Jörgen som är född 1945 och har titeln Suppleant,