Bostadsrättsföreningen Pauli

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Pauli är en verksamhet som finns i Malmö. I Bostadsrättsföreningen Pauli finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eliasson, Britta Kristina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johannesson, Henrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kolheden, Ulf Torsten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundh, Karl Viktor Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Anna Petra Henriette som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsell, Mona Lisbet som är född 1951 och har titeln SuppleantHögberg, Louise Irene Johanna som är född 1981 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Karin Maria som är född 1951 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln RevisorRevisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Pauli så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Pauli på telefon 070-6245276.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Pauli av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Pauli är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Pauli innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Pauli är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Pauli så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Johannesson, Henrik -Lundh, Karl Viktor Lennart -Månsson, Anna Petra Henriette

Bostadsrättsföreningen Pauli har 716438-4880 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.