Bostadsrättsföreningen Erikshus

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Erikshus vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Malmö så är Bostadsrättsföreningen Erikshus ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1987-06-04 så skapades Bostadsrättsföreningen Erikshus och företaget är har ej F-skattsedel.

716438-4757 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Erikshus och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Erikshus så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Erikshus är Greiff, Camilla Maria Therese som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Luttropp, Björn Wilhelm Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Schnaider, David Joakim som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Viiask, Max Fredrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Agneta Cecilia som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos Hansson, Ann Ulla Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant.