Klagshamns Hamnförening Ek. för.

Skåne län

Information

Klagshamns Hamnförening Ek. för. är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Klagshamns Hamnförening Ek. för. finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Klagshamns Hamnförening Ek. för. är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Klagshamns Hamnförening Ek. för. som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-06-09. Men sedan 1991-01-01 så har Klagshamns Hamnförening Ek. för. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tullhuset , 218 54, Klagshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klagshamns Hamnförening Ek. för. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-468284.

Malmö arbetar för att företag som Klagshamns Hamnförening Ek. för. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Klagshamns Hamnförening Ek. för.. Det finns flera företag i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att främja fysiska personers, som utgör medlemmar i förening, ekonomiska intressen genom att anlägga och förvalta en hamnanläggning för fritidsbåtar med båtplatser och uppställningsplatser som disponeras av medlemmarna samt att bedriva därmed förenlig verksamhet såsom uthyrning av båtplatser, hoddeplatser och hoddor samt gästhamnsverksamhet.

Firmatecknare för Klagshamns Hamnförening Ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening eller av Lars Israelsson, ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klagshamns Hamnförening Ek. för. och det är följande personer, Berglund, Bengt Gustav Henrik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Israelsson, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kestrup, Lars Eric Stawe som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellman, Lars-Uno som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lysell, Jan Eve Gusten som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Bengt Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot.Sjögren, Stig Åke Dan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Klagshamns Hamnförening Ek. för. är 716438-4716.