Bostadsrättsföreningen Bjäre

Skåne län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Bjäre vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Malmö så är Bostadsrättsföreningen Bjäre en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1986-02-14 så skapades Bostadsrättsföreningen Bjäre och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716407-3590 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Bjäre och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Bjäre så går det att nå dem via telefon på 040-185955 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Bjäre är Danell, Karin Sofie som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Jonas Erik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmbom, Claes Olof som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Martin Richard som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Björn Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarler, Maria Viktoria Katarina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamotWessman, Carl Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Godina, Laszlo som är född 1954 och har titeln Suppleant, Wagner, Katalin Teodora som är född 1955 och har titeln Suppleant.