Bostadsrättsföreningen Malmö - Morkullan

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Malmö och Bostadsrättsföreningen Malmö - Morkullan är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Malmö - Morkullan är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Malmö - Morkullan är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Malmö - Morkullan är ett Bostadsrättsförening och skapades 1981-04-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Malmö - Morkullan ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Malmö - Morkullan inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Malmö - Morkullan och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Malmö - Morkullan så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-300063.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Malmö - Morkullan är Hansson, Bella Victoria Camilla O som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Huszar, Lisa Josefina som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Panova, Irina som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sallenman, Basem som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstrand, Jens Stefan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Boberg, Mats Herman som är född 1974 och har titeln Suppleant.

Bostadsrättsföreningen Malmö - Morkullan har 716407-0455 som sitt organisationsnummer.