Triangelns Bingoallians, ek för

Skåne län

Information

Triangelns Bingoallians, ek för är ett företag som finns i Malmö. I Triangelns Bingoallians, ek för finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grönvall, Carsten Freddi som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Almö, Leif Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Erik Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Enbom, Sten Eric Olof som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerstein, Lars Rickard som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Per Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotHansson, Bo Hans Göran som är född 1942 och har titeln Suppleant, Olsson, Maria Magdolna som är född 1949 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Triangelns Bingoallians, ek för så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Triangelns Bingoallians, ek för på telefon 040-972021.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att dels företräda eller biträda medlemmarna vid kontakter med läns- styrelse vid ansökning om tillstånd för bingoverksamhet dels ock organisera och genomföra bingoverksamhet för medlemm

Idag är Triangelns Bingoallians, ek för av bolagstypen Ekonomisk förening.

Triangelns Bingoallians, ek för är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Triangelns Bingoallians, ek för innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Triangelns Bingoallians, ek för är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1977-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Triangelns Bingoallians, ek för så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Almö, Leif Olof -Enbom, Sten Eric Olof -Segerstein, Lars Rickard Firman tecknas av en av -Almö, Leif Olof -Enbom, Sten Eric Olof -Segerstein, Lars Rickard i förening med -Grönvall, Carsten Freddi

Triangelns Bingoallians, ek för har 716406-8293 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.