Dunmar Projekt- och Affärsutveckling

Skåne län

Information

Dunmar Projekt- och Affärsutveckling är ett företag som finns i Malmö. I Dunmar Projekt- och Affärsutveckling finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dunmar, Mats Willy som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dunmar Projekt- och Affärsutveckling så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dunmar Projekt- och Affärsutveckling på telefon 0480-24555.

Affärsutveckling och projektledning av externa och egna idéer och uppdrag inom inom IT, bygg och fastighetsbranschen.

Idag är Dunmar Projekt- och Affärsutveckling av bolagstypen Enskild firma.

Dunmar Projekt- och Affärsutveckling är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Dunmar Projekt- och Affärsutveckling innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-05-21 och Dunmar Projekt- och Affärsutveckling är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-08-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dunmar Projekt- och Affärsutveckling så är det följande:

Dunmar Projekt- och Affärsutveckling har 711230-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.