Skånska Nöjen i Malmö

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Skånska Nöjen i Malmö är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skånska Nöjen i Malmö är ett av dem. Statusen för Skånska Nöjen i Malmö är att Bolaget är aktivt.

Skånska Nöjen i Malmö är ett Enskild firma och skapades 2000-11-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skånska Nöjen i Malmö ska trivas.

Skånska Nöjen i Malmö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Idkare inom nöjesbranschen som underhållningsartist. Konsult vid musik- och festarrangemang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skånska Nöjen i Malmö är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Skånska Nöjen i Malmö och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Skånska Nöjen i Malmö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-978116.

.

De som är på något sätt har med Skånska Nöjen i Malmö är Lundén, Hans Johan som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Skånska Nöjen i Malmö har 711017-XXXX som sitt organisationsnummer.