Strateganza Consulting

Skåne län

Information

711001-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Strateganza Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strateganza Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Strateganza Consulting finns i.

Strateganza Consulting har varit registrerat sedan 2008-06-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-06-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strateganza Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-08-21.

Strateganza Consulting är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Strateganza Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Strateganza Consulting så kan ni göra det på telefon genom 070-5106065 eller genom brev på följande adress:

Tjänster inom arbetsrelaterad coaching och utbildning gentemot ledning och personal, såsom att utveckla arbetsprocessen i befintlig verksamhet framåt samt med fokus på positiva förändrings- och utvecklingsarbeten i verksamheten. Krishantering, konflikthantering, hantering av svåra samtal och möten. Utbildning kring coachande förhållningssätt och kommunikation. Tjänster inom barnpsykologi såsom att coacha, handleda, rådgiva, göra utredningar och utbilda.

Det finns olika personer som har en koppling med Strateganza Consulting och det är Kälvesten, Tyra Bertha Gunilla som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,