Wingrens Hus och Trädgårdsservice

Skåne län

Information

Wingrens Hus och Trädgårdsservice är ett bolag som finns i Malmö. I Wingrens Hus och Trädgårdsservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vingren, Carl Gustav Håkan som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wingrens Hus och Trädgårdsservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wingrens Hus och Trädgårdsservice på telefon 070-8865918.

Utföra förekommande arbeten inom villa och trädgårdsfacket. Understödja andra företag vid arbetstoppar under begränsade tider.

Idag är Wingrens Hus och Trädgårdsservice av bolagstypen Enskild firma.

Wingrens Hus och Trädgårdsservice är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Wingrens Hus och Trädgårdsservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Wingrens Hus och Trädgårdsservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wingrens Hus och Trädgårdsservice så är det följande:

Wingrens Hus och Trädgårdsservice har 710619-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.