Fredrik Magnusson Arkitekt

Skåne län

Information

Fredrik Magnusson Arkitekt är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Fredrik Magnusson Arkitekt finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fredrik Magnusson Arkitekt är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Fredrik Magnusson Arkitekt som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-05-10. Men sedan 1999-01-01 så har Fredrik Magnusson Arkitekt varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fredrik Magnusson Arkitekt så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-78680.

Malmö arbetar för att bolag som Fredrik Magnusson Arkitekt ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Fredrik Magnusson Arkitekt. Det finns flera bolag i Skåne län.

Konsultverksamhet företrädesvis inom konstnärliga områden som arkitektur och textproduktion, men även angränsande verksamhetsfält som omvärldsanalys och marknadsföring samt handel med fast och lös egendom såsom konst och värdepapper.

Firmatecknare för Fredrik Magnusson Arkitekt är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fredrik Magnusson Arkitekt och det är följande personer, Magnusson, Lars Fredrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Fredrik Magnusson Arkitekt är 710525-XXXX.