Cecilias V&V

Skåne län

Information

710202-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Cecilias V&V. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cecilias V&V är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Cecilias V&V finns i.

Cecilias V&V har varit registrerat sedan 1992-01-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cecilias V&V så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-05.

Cecilias V&V är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Cecilias V&V är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cecilias V&V så kan ni göra det på telefon genom 040-269888 eller genom brev på följande adress:

Frisörrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Cecilias V&V och det är Nilsson Castaneda, Anna Cecilia som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,