Empathy Systems Sweden

Skåne län

Information

700927-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Empathy Systems Sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Empathy Systems Sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Empathy Systems Sweden finns i.

Empathy Systems Sweden har varit registrerat sedan 2002-10-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Empathy Systems Sweden så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Empathy Systems Sweden är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Empathy Systems Sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Empathy Systems Sweden så kan ni göra det på telefon genom 040-82899 eller genom brev på följande adress:

Bedriva utbildningsprogram i teambuildning, konfliktlösningar, verklighetsövningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Empathy Systems Sweden och det är Gudinius Braune, Kim Josefine som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,