Hårgalleriet i Limhamn

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Hårgalleriet i Limhamn är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Hårgalleriet i Limhamn är ett av dem. Statusen för Hårgalleriet i Limhamn är att Bolaget är aktivt.

Hårgalleriet i Limhamn är ett Enskild firma och skapades 2006-11-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hårgalleriet i Limhamn ska trivas.

Hårgalleriet i Limhamn är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frisörverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hårgalleriet i Limhamn är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är Hårgalleriet i Limhamn och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Hårgalleriet i Limhamn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8768398.

.

De som är på något sätt har med Hårgalleriet i Limhamn är Ståhlberg Rumhult, Charlotta B som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hårgalleriet i Limhamn har 700901-XXXX som sitt organisationsnummer.