Restaurang Madeleine Nilsson

Skåne län

Information

700817-XXXX är organisationsnummer för bolaget Restaurang Madeleine Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Restaurang Madeleine Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Restaurang Madeleine Nilsson finns i.

Restaurang Madeleine Nilsson har varit registrerat sedan 1999-05-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Restaurang Madeleine Nilsson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Restaurang Madeleine Nilsson är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Restaurang Madeleine Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Madeleine Nilsson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Lunchrestaurang med festarrangemang.

Det finns olika personer som har en koppling med Restaurang Madeleine Nilsson och det är Söderblom, Madeleine Henrietta som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,