MNK (Malmö Nöjeskonsult)

Skåne län

Information

Åtagande av discjockeyuppdrag och därmed förenlig verksamhet såsom bokning av discjockeys, artister, dansare, stand up och konfrancierer, uthyrning samt försäljning av ljud och ljusanläggningar, cd-skivor, vinylskivor samt datatillbehör, konsultuppdrag inom nöjesbranschen, import och export av hemelektroniska produkter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MNK (Malmö Nöjeskonsult) vars bolagstyp är Enskild firma.

I Malmö så är MNK (Malmö Nöjeskonsult) ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1998-11-06 så skapades MNK (Malmö Nöjeskonsult) och bolaget är har F-skattsedel MNK (Malmö Nöjeskonsult) har haft det sedan 1998-01-01.

MNK (Malmö Nöjeskonsult) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

700726-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är MNK (Malmö Nöjeskonsult) och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med MNK (Malmö Nöjeskonsult) så går det att nå dem via telefon på 040-932002 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom MNK (Malmö Nöjeskonsult) är Stoops, Frans Jesper som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .