Matilda Alborn Ljud & Bild

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Matilda Alborn Ljud & Bild är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Matilda Alborn Ljud & Bild är ett av dem. Statusen för Matilda Alborn Ljud & Bild är att Bolaget är aktivt.

Matilda Alborn Ljud & Bild är ett Enskild firma och skapades 2007-02-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Matilda Alborn Ljud & Bild ska trivas.

Matilda Alborn Ljud & Bild är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Företaget ska leverera redaktionellet material till olika mediaaktörer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Matilda Alborn Ljud & Bild är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Matilda Alborn Ljud & Bild och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Matilda Alborn Ljud & Bild så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6427105.

.

De som är på något sätt har med Matilda Alborn Ljud & Bild är Alborn, Helga Matilda Erika som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Matilda Alborn Ljud & Bild har 700603-XXXX som sitt organisationsnummer.