Megaloni Communications

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Megaloni Communications. Det finns flera verksamheter som liknar Megaloni Communications i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Megaloni Communications är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-08-08 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2001-07-30 så har Megaloni Communications varit registrerat och sedan 2001-08-08 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Megaloni Communications och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Megaloni Communications så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Megaloni Communications så kan ni göra det på 040-264603.

Kommunikationskonsulting såsom service och support. Service och support på datanätverk och lösningar. Webutveckling och marknadskommunikation. Utbildning på operativsystem.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nigård, Sten Ola Göran som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Megaloni Communications har 700519-XXXX som sitt organisationsnummer.