FLORAS LILLA SALONG

Skåne län

Information

700203-XXXX är organisationsnummer för verksamheten FLORAS LILLA SALONG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FLORAS LILLA SALONG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som FLORAS LILLA SALONG finns i.

FLORAS LILLA SALONG har varit registrerat sedan 1991-01-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FLORAS LILLA SALONG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

FLORAS LILLA SALONG är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för FLORAS LILLA SALONG är följande:

Vill ni komma i kontakt med FLORAS LILLA SALONG så kan ni göra det på telefon genom 040-978220 eller genom brev på följande adress:

Damfriseringsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med FLORAS LILLA SALONG och det är CAJANI, FLORA som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,