Niklas allt i allo

Skåne län

Information

Niklas allt i allo hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Niklas allt i allo finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Niklas allt i allo tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Niklas allt i allo har haft sedan 2006-10-26. Niklas allt i allo har funnits sedan och 2006-11-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Niklas allt i allo så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7640590.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Niklas allt i allo har idag 690823-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Niklas allt i allo

Teknisk kurir inom vit varubranschen (vitvaruinstallatör och leverantör). Försäljning av begagnade vitvaror. Laga, reparera allt möjligt, tex motorsåg, fönster, garageport, väggar och tak. Snickra, måla, tapetsera, lägga kakel, mura och plåta väggar och tak. Dock ej motorfordon eller cyklar. Försäljning av allt överskottsmaterial, tex träreglar, gamla fönster eller något annat som lagats eller reparerats. Dock ej motorfordon och cyklar.

I Niklas allt i allo så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Didriksson, John-Erik Niklas som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .