Almonds Konsult

Skåne län

Information

Almonds Konsult är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Almonds Konsult finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Almonds Konsult är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2010-03-26.

Almonds Konsult som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2010-03-26. Men sedan 2010-04-02 så har Almonds Konsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Almonds Konsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att verksamheter som Almonds Konsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Almonds Konsult. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Företaget erbjuder sina tjänster i form av projektledning genom certifierad (e) projektledare. Företaget planerar att använda projekledningens grundläggande färdigheter, begrepp och metoder för att hjälpa företag med olika typer av projekt (exempelvis IT-projekt, produktutveckling, organisationsutveckling, genomförande av olika typer av evenemang, verksamhetsutvecklings- projekt).

Firmatecknare för Almonds Konsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Almonds Konsult och det är följande personer, Almond, Annica Helen Charlotte som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Almonds Konsult är 690805-XXXX.