Wellberg, Helena

Skåne län

Information

690403-XXXX är organisationsnummer för företaget Wellberg, Helena. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wellberg, Helena är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Wellberg, Helena finns i.

Wellberg, Helena har varit registrerat sedan 2003-04-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wellberg, Helena så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-03.

Wellberg, Helena är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Wellberg, Helena är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wellberg, Helena så kan ni göra det på telefon genom 040-300990 eller genom brev på följande adress:

Det finns olika personer som har en koppling med Wellberg, Helena och det är Wellberg, Helena Margaretha som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,