Frölich Andersen Trading

Skåne län

Information

690216-XXXX är organisationsnummer för bolaget Frölich Andersen Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frölich Andersen Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Frölich Andersen Trading finns i.

Frölich Andersen Trading har varit registrerat sedan 1997-07-30 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frölich Andersen Trading så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Frölich Andersen Trading är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Frölich Andersen Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med Frölich Andersen Trading så kan ni göra det på telefon genom 040-161291 eller genom brev på följande adress:

Import av mattor.

Det finns olika personer som har en koppling med Frölich Andersen Trading och det är Frölich Andersen, Peter som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,