Tactical Rescue 4 U

Skåne län

Information

Konsultverksamhet inom räddning och akutvård. Utbildningsverksamhet inom räddning och akutvård. Försäljning och förmedling av räddnings- och akutvårdsprodukter inkl. utbildningsmaterial och skyddskläder. Utbildning i krishantering och riskanalys. Kundinriktning: kommuner, räddningstjänster, landsting, företag och privatpersoner. Säkerhetspersonal beredskap sjukvård till företag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tactical Rescue 4 U vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Malmö så är Tactical Rescue 4 U en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2004-01-08 så skapades Tactical Rescue 4 U och verksamheten är har F-skattsedel Tactical Rescue 4 U har haft det sedan 2004-03-04.

Tactical Rescue 4 U är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-03-04

690201-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Tactical Rescue 4 U och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tactical Rescue 4 U så går det att nå dem via telefon på 0418-435100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tactical Rescue 4 U är Asklöf, Björn Axel Birger som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .